ADRESSETIKETT FÖR VINTAGE TRACTOR-RETURN

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
ADRESSETIKETT FÖR VINTAGE TRACTOR-RETURN
Designad för digav NedHReece
Anpassa denna mall
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
ADRESSETIKETT FÖR VINTAGE TRACTOR-RETURN
ADRESSETIKETT FÖR VINTAGE TRACTOR-RETURN-----------------Mellan miden-1880s och 1902en utkämpades en ondskefull strid som var bekant som "Harvesterkrigen", på Amerika kornfält. Lantgårdutrustningproducentens kapacitet att bygga överskridd begäran för plockningmaskiner långt, så försäljare av de två jättarna, den McCormick plockningmaskinen Co. och den Deering harvesteren Co., tillsammans med deras mindre rivaler, försökte varje trickmöjlighet för att sälja deras limbindningar till motvilliga bönder. Ansträngningen blev så intensiv, att när du konkurrerar representanter skulle inte endast mutabondeköp, men också saboterade allegedly konkurrens maskiner och anföll fysiskt folk. Som krig som släpas på, prissätter limbindningen avverkning drastiskt, och att sälja uppta som omkostnad växte till mer än 40 procent av sammanlagda reor. Något måste att göras, och, i 1902, mäklades en merger bland de fem största företagen av den J.P. Morgan bankrörelsefirman. De McCormick, Deering och Milwaukee Harvesterföretagen, pianot Mfg. Co., och warderen, Bushnell & Glessner (mästareharvesters) applicerade för att bli den väldiga internationella harvesteren Co. För många år efter mergeren sålde IHC två parallella linjer av utrustning, en som namngavs McCormick, och en som namngavs Deering, varje som litet var olik från annan, men ha på sig IHC-logotypen. Detta ansades nödvändigt, sedan varje fodrar hade dess lojala kunder, och det fanns vanligt både en McCormick och en Deering återförsäljare i varje lantgårdgemenskap. U.S.-regeringen sparade en antitrust- handling mot IHC i 1912, och kostymen släpade på, tills ett samtyckedekret undertecknades i 1918. En av benämner av överenskommelsen som kallas för att IHC ska ha endast en återförsäljare i varje town, menande som den dubbelMcCormick och Deering linjer av utrustning kunde ej längre underhållas. Sannerligen hade uppta som omkostnad av att planlägga och att bygga och understödja båda linjer av utrustning varit en allvarlig friktion på företaget, så i 1923 introducerades kallade en ny kornlimbindning - en som kombinerar de bäst särdragen av varje av de äldre maskinerna - och McCormicken-Deering. All IHCS annan lantgård genomför den snart följda kostymen, och berömden McCormick-Deering fodrar var född. Den McCormick-Deering lantgården genomför och Farmall traktorer hjälpt IHC för att bli jätten av branschen. ---DU TILLFOGAR DIN EGNA TEXT--DU KAN ÄNDRA STILSORTEN, FÄRG, BAKGRUND OCH PICTURE-MAKES EN TREVLIG GÅVA.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter