Att förlora är inte en alternativHodgkins Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Att förlora är inte en alternativHodgkins Returadress Etikett
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Att förlora är inte en alternativHodgkins Returadress Etikett
Att att se denna design för extra orsakar såväl som den färdiga samlingen för medvetenhetgåvaboutiquen av exklusiva Hodgkins lymfkörtelcancerdesigner, behar besök som vår Hodgkins lymfkörtelcancer delar upp på Huruvida slåss är du Hodgkins lymfkörtelcancer personligen eller i det universella slagsmål som finner boten för Hodgkins lymfkörtelcancer, får meddelandet ut som du inte tar INTE för ett svar med att förlora inte är t-skjortor, gåvor, merchandise och dräkt för ett alternativ som presenterar oversized grungetext och ett slå violett band för Hodgkins lymfkörtelcancerservice som "nollan", i ATT FÖRLORA. Som cancer och canceröverlevandear och krigare, överlevandespouses och avid medvetenhetsupportrar, behas vi för att bidra organisationer till för den talrik läkarundersökningen, djur och Darfur välgörenhet och för att invitera dig att tänka av oss först för all din Hodgkins lymfkörtelcancermedvetenhet och att stötta behov.
tillgänglig på 86 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter