Blå himmel och palmträd returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

37,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Blå himmel och palmträd returadress etikett
Designad för digav TheArtOfPamela
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
 • Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
Blå himmel och palmträd returadress etikett
Om du har klickat på detta objekt, måste det vara, därför att du sågar något som är trevlig om den, gjorde inte dig? Därefter varför inte tar du det som är hem-? TÄNKA OM DEN! Tro den eller inte, är detta objekt "klassad WOW" och vad gör den egentligen ovanlig och imponerande föreställning är dess oerhörda HÖGKVALITATIVT, från vertikalt. Såväl som dess AUTENTISKT och ORIGINAL "TWENTY-FOUR KARAT" avbildar utskrivavet överst, avbildar som skapades digitalt på 300 megapixels av upplösning, den högsta upplösningen som accepterades av Zazzle, och dess nya kick-tech skrivare. Så, om du söker efter en UTÖVER DET VANLIGA, ÄKTA och UNIK gåva för dig, för en familjemedlem, vännen, eller för en person vet ser du, då ingen mer ytterligare! Varför? Därför att DU GRUNDAR PRECIS DEN!!! Beställa höger nu och låt detta fantastiska objekt lämna de Zazzle lättheterna OMGÅENDE, inom de nästa få timmarna och direkt till din destination (till din ytterdörr!) nu, låt mig berättar dig detta, om för NÅGRA RESONERA, tillfredsställs låter du inte fullständigt med ditt köp, INGET PROBLEM, precis oss vet, och VI SKA KÖP DET som VAR TILLBAKA FRÅN DIG OMGÅENDE, inget ifrågasätter frågat, perioden. Tro den, eller inte, erbjuder vi en FULLT 30 dag PENGAR-baksida GARANTI med varje objekt som vi säljer i vårt lager, UTAN HÄNSYN TILL CUSTOMIZATION. Köp med förtroende! Du har absolut ingenting att förlora, BESTÄLLER NU!!! Eller klicka på mitt profilerar namn (TheArtOfPamela), och du ska tas till vår huvudsakliga sida här på Zazzle, och var du ska fynd ett enormt val av den oerhörda designnågot liknande den som över visades, plusen andra FANTASTISK- och IMPONERANDE FÖRESTÄLLNINGobjekt som orsakar en underbar förnimmelse bland alla shoppare. Du precis kan inte missa denna! INTE!! INTE!! Gå ta en look. Du ska kärlek det, GARANTERAT!!! Behaga glömmer inte till BOKMÄRKEN som DENNA SIDA för ögonblick tar fram, men, för du gör det. Nu om du önskar att dela denna sida med dina familj och vänner, är allt som du måste att göra, att klicka över på aktien anknyter, då klickar över Facebooken, twitteren, Pinterest, eller e-posten knäppas och voilaen! Tacka dig mycket för din tid och LYCKLIG SHOPPING!!! - All rättigheter Reserved© - TheArtOfPamela® - www.TheArtOfPamela.com
tillgänglig på 32 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter