Den purpurfärgade blommigten virvlar runt returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Den purpurfärgade blommigten virvlar runt returadress etikett
Designad för digav ANABDESIGN
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Den purpurfärgade blommigten virvlar runt returadress etikett
Tillfoga ett nätt handlag av klassificerar till ditt postar med dessa enkla purpurfärgade returetiketter. Särdrag för dessa etiketter som en organisk blommigt för vit virvlar runt på vänster sida. Därefter kan du tillfoga din egna adress till rätsidan av etiketten. Texten är utskrivaven vit på en purpurfärgad bakgrund. Texten boxas för att skriva in din information är på kolonnen på rätsidan av webpagen. Dessa etiketter presenterar modern typografi, men, om du föredrar att ändra stilsorten, klickar "skräddarsy den" knäppas, och Zazzle som lätt ska, låter dig göra det. Varje lakan innehåller 30 etiketter. Dessa etiketter går med några postar dig wishen för att överföra på dem, liksom: posta räkningar, är baby showerinbjudningar som gifta sig inbjudningar, möhippor, möjligheterna, ändlösa! Ditt posta den ska looken som är härlig med dessa etiketter! Behaga meddelandet mig, om du har några ifrågasätter. Tack till personer till Brusheezy den högvärdiga medlemmen servar för den organiska blommigten virvlar runt avbildar.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter