Den tropiska stranden beskjuter sjöstjärnaNautilus Adressetikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

30,00 kr

per sheet of 18

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Den tropiska stranden beskjuter sjöstjärnaNautilus Adressetikett
Designad för digav ModernStylePaperie
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Adressetiketter

Vår Signature Adressetiketter är perfekta för utskick, märkning och present märkning. Lägg dina foton, bilder och text för att lägga till en personlig touch till utgående saker att skickas. Vår adressetiketter trycks i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6871 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (18 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6871.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
Den tropiska stranden beskjuter sjöstjärnaNautilus Adressetikett
Matcha tomma adressbrevskickandeetiketter för att dig ska personifiera med din brevskickande lista på din egna dator och skrivare. Också kan vara van vid skapar etiketter för en efterrättpub, godispub eller andra mottagandeanvändor. FÄRGPALETT: slå samman blått, aqua, hav, vit, solbrännaDESIGNSAMLING: Denna bröllopinbjudanuppsättning är perfekt för sommar, themed tropisk destination för strand eller andra beachy bröllop. Skapat från räcka watercolored konst som skapas av Audrey Jeanne Roberts. En utomordentligt specificerad Nautilussnäckainsida med den är regnbågsskimrande färger, och modern av den pärlemorfärg looken paras med flera variationer av sjöstjärnan, någon stjärnafisk i röda brunt och andra med långa delikat fingrar i vit. En hand plockade virvlar runt avdelaruppsättningar ifrån varandra konsten från den moderna texten för typografistilinbjudan. Det är mycket lätt att ändra ut informationen om inbjudan för din egna skräddarsy händelse specificerar genom att använda de förutsatt att mallfälten.
tillgänglig på 3 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter