DJÄVULEN RÖTT VINVAXEN FÖRSEGLAR MONOGRAMEN FRAKTSEDEL

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

51,00 kr

per sheet of 8

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
DJÄVULEN RÖTT VINVAXEN FÖRSEGLAR MONOGRAMEN FRAKTSEDEL
Designad för digav ART OF BULGAN LUMINI
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Frakt Etiketter

Personifiera dina paket med vår hög kvalitet Signatur Frakt Etiketter. Lägg till din logotyp, bilder, och text för ett paket som kommer att stå ut. Våra frakt etiketter är tryckta i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6873 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (8 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 5,08 cm x 9,525 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6873.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 5,08 cm x 9,525 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
DJÄVULEN RÖTT VINVAXEN FÖRSEGLAR MONOGRAMEN FRAKTSEDEL
Antik samling för etikett för renaissancetarotsvingård. Detta ha som huvudämne Arcana är ett av den saknade trumfer bytta ut bymen, visar djävulenallegorin med pride och inbilskhet som inspireras av Ambrogio Lorenzetti. Den grafiska designen, avbildar elaboration och digital collage av Bulgan Lumini. Detta härliga Visconti däck kan vara det äldsta Tarot däcket i existens. Det är ett av flera räcka-målade italienska däck som den Visconti familjen som bemyndigas i den 15th Century.Then som överlever kort, är av särskilt historiskt intresserar på grund av skönheten och specificerar av designen, som utfördes ofta i dyrbara material och reproducerar ofta medlemmar av de Sforza och Visconti familjerna i periodplagg och inställningar. Därför erbjuder korten också en skymt av nobiliary liv i Milan. När du bemyndigas av Filippo Maria Visconti, hertig av Milan och av hans efterträdareFrancesco Sforza.This flott design, är perfekt för näringsfysiologer, dietister, caterers, tjänste- mat, förberedelsen eller restaurangen, catering, vinbranscher.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter