Etikett för San Francisco horisont etsad Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Etikett för San Francisco horisont etsad Returadress Etikett
Designad för digav NYC is My Muse
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Etikett för San Francisco horisont etsad Returadress Etikett
Band för följe för inbjudan för San Francisco Kalifornien horisont etsat Look 01 rött - returadressetikett Den elegant-, chic- och snyggtanpassadeinbjudningar och tillbehören med en svartvit etsad look beskådar av den San Francisco horisonten. Denna produkt är delen av ett följe av att matcha designer som är lätt anpassadet för många tillfällen och händelser. Om du behöver separat matcha OSA kort, tackkort, frimärken, magneter, vinetiketter, menyer, eskortkort, händelseprogram, favörmärkre eller annan tillbehör, behaga kontrollen ut våra andra förteckningar. Om du inte ser en matcha produkt att du intresseras in, eller den skulle något liknande för att se denna design i olika färger eller med olika NYCisMyMuse foto som du ser i vårt lager, behaga kontaktar oss, och vi ska är lyckliga att hysa dig. Please noterar att detta är en grafiskt design/foto, som överförs till den bakomliggande produkten, och innehåller inget faktiskt tyger, band, metaller, etsning, gems eller utföra i relief. ©NYCisMyMuse 2013 all reserverad rättigheter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter