För bröllopblommigt för Aqua grå "ny adress" damas Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
För bröllopblommigt för Aqua grå "ny adress" damas Returadress Etikett
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
 • Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
För bröllopblommigt för Aqua grå "ny adress" damas Returadress Etikett
"Vi har flyttat", "flyttar vi" stilfulla rektangulära klistermärkear med lätt skalar drar tillbaka av. DESIGN - denna "nya adress" klistermärke har en härlig bakgrund av kricka-, aquamarine-, himmel- och blåklintblått, med ett horisontalmusikband som klippas med den mörka krickan i mittet, som placeras ovanför ett blom- damastast mönster för svart, för grått och för ultramarineaquablått. SKRÄDDARSY DET - ändra monogramen till ditt eget, tillfoga något uttrycka av ditt primat, och känselförnimmelsen fritt som för ändrar färgen av bakgrunden, genom att använda ", skräddarsy den" knäppas. IDEAL FÖR - någon affär som har flyttat lokal; för "en möhippa koppla ihop" tittar för att låta vänner, familj, och gäster vet deras nytt adress; eller som "returadress" etiketter för kontor och personlig använda. ATT GE EN KOMPLIMANG SPÄNNER AV PRODUKTER - se fullt spänna nedanfört. TILLGÄNGLIGA - besöka vårt mensgiftslager för att beskåda fullt spänner av lyxiga färger i denna design - http://www.zazzle.com/mensgifts* för FÄRGER BESTÄLLNINGS- FÖRFRÅGAN - om du skulle något liknande denna design på en annan produkt, eller den skulle något liknande som diskuterar några ändringar dig, kan kräva, behar känselförnimmelsen som är fri att kontakta mig på clientrequestrw@gmail.com, och vi kan diskutera dina krav och kostar, om några applicerar.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter