Julprydnadgåvan märker rött guld för rosett band returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Julprydnadgåvan märker rött guld för rosett band returadress etikett
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Julprydnadgåvan märker rött guld för rosett band returadress etikett
Den eleganta juletiketter för företags & personlig använda är fullständigt anpassadet. Denna klistermärke med metallisk guld- rosett band och en skina röd baubel, uppsättning mot ett guld- musikband som klippas med svart, har textfält som är längst ner till vilket du kan tillfoga ditt egna uttrycka. IDEAL FÖR: Presenter för gåvor, som är stora eller horisontal (vin- eller drinkåret avslutar gåvor), julafton, adressetiketter eller någon annan använda över den festliga perioden. SKRÄDDARSY DEN: Ändra färgen av bakgrunden, färgen/formatet och stil av stilsorten eller ta bort några bilder eller mallfält som du inte kräver. ATT MATCHA SPÄNNER: Att beskåda fullt spänna av unikt, och moderiktiga objekt i detta fodrar, besöker vår homepage och väljer "inbjudningar", och "ha som huvudämne de helgdagar" kategorierna. TA COPYRIGHTT PÅ: Med tack till Obsidian gry för diagrammen. ANPASSNINGSBAR BESTÄLLER: För någon hjälp med anpassningsbar beställer, eller färgändringar, överför mig en notera på min homepage. LAGRA WEBBENADRESSEN: http://www.zazzle.com/mensgifts*
tillgänglig på 4 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter