Konst för vykort för vintage för brev för returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

27,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Konst för vykort för vintage för brev för returadress etikett
Designad för digav USA Souvenir Shop
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Konst för vykort för vintage för brev för returadress etikett
~ för vykort för vintage för Pennsylvania PA-brev från vår enorma samling av vintagevykort från 1900'sen till den tidiga 50-tal. Vi lätt återställandet varje vykort som tar bort bära och revan och, smetar stunder som bevarar soulen av den original- konsten. Vi inviterar dig att beskåda vårt val av vintagevykort som du skulle har funnit i vägrenmiddagar, kitschy presentaffärar och sceniska huvudvägmotell liksom rutt 66, huvudväg 1 eller huvudväg 101. Återuppleva den underbara semestern som du tog med din familj som rider i baksidaen av herrgårdsvagnen med dina syskongrupper. Du kan lätt personifiera vår vykortkonst, genom att välja skräddarsy som den knäppas på denna specificerar sidan. Du kan lätt tillfoga text, väljer stilsorten, beträffande-format, placerar om, tillfogar en bakgrundsfärg med några klickar av musen. Ha roligt:) prissätter grossisten tillgängligt
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter