"leverera vänligen till" att posta etiketter fraktsedel

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

32,00 kr

per sheet of 8

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
"leverera vänligen till" att posta etiketter fraktsedel
Designad för digav Pink Lily Press
Om denna produkt
Såld av
Stil: Frakt Etiketter

Personifiera dina paket med vår hög kvalitet Signatur Frakt Etiketter. Lägg till din logotyp, bilder, och text för ett paket som kommer att stå ut. Våra frakt etiketter är tryckta i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6873 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (8 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 5,08 cm x 9,525 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6873.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 5,08 cm x 9,525 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
"leverera vänligen till" att posta etiketter fraktsedel
HJÄLPSAMT ANTYDA färdigt mallen (fyll ut text- och uploadfoto), FÖRST. Om du skulle något liknande för att göra någon orientering ändrar och/eller, tillfoga text/bilder, klickar "skräddarsy den" EFTER fyllning ut mallen. Behaga DUBBELKONTROLLEN som alla sidor av denna design, innan du sänder som är din, beställa. Vad du ser på skärmen, är vad du ska får. Ta bort alla mallfält som du inte önskar utskrivavet, och att se till allt stava/grammatik är korrekt, innan det sänder som är ditt, beställer. När produkter inhandlas och bearbetas av Zazzle, ska du för att inte vara kompetent att ändra ditt beställer. Zazzle erbjuder en tillfredsställelsegaranti 100% så, om du inte tillfredsställs med ditt beställer, dig kan gå det för en full återbäring tillbaka. Please noterar, I-förmiddagen endast formgivare. Alla Zazzle skrivar ut och fullgör beställer. Jag förmiddaglycklig som ska hjälpas med design, ifrågasätter och såväl som ifrågasätter dig har om din sändning beställer, FÖR den har sänts, men en gång du har sänt ditt beställer, dig måste kontakta Zazzle för alla kundtjänst släkta förfrågningar.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Annan information
Produkt ID: 106036970280648279
Skapad:
Nyligen besökta produkter