Lilor tonar tonar på anknöt hjärtor returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

37,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Lilor tonar tonar på anknöt hjärtor returadress etikett
De präglade detaljerna är simulerade i designen. Ingen prägling kommer att användas under tillverkningen av denna produkt.Ö
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
De präglade detaljerna är simulerade i designen. Ingen prägling kommer att användas under tillverkningen av denna produkt.
till en annan produkt
Lilor tonar tonar på anknöt hjärtor returadress etikett
Den beautifully söta designen som kallades Lila Tona på Tone, anknöt hjärtor som gifta sig, har ett djupt - purpurfärgad bakgrund med att tona på tonar rulladesigner. I centrera är en uppsättning av stora anknöt hjärtor med en präglad look. Denna uppsättning har inbjudningar, sparar daterakorten, svarskort, tacka dig kort, bordsnummertältkort, kuvertsälar, vinetiketter, limbindningar, returetiketter, och många mer dag-av bröllopbrevpapper lappar, favörer och tillgängliga gåvor. Använd kuvertet förseglar klistermärkear för några av dina DIY-gåvor - dessa är tillgängliga i både stort, och litet storleksanpassar! Alla inslag skrivs ut på våra högkvalitativa produkter, dem inkluderar inte några verkliga för juvlar, för utföra i relief eller annan textilinslag för guld. Alla designer är tar copyrightt på noterbara uttryck, Inc. All reserverad rättigheter.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter