Nyckfullt gulligt virvlar runt baby shower för adressetikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

34,00 kr

per sheet of 18

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Nyckfullt gulligt virvlar runt baby shower för adressetikett
Designad för digav ModernStylePaperie
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Adressetiketter

Vår Signature Adressetiketter är perfekta för utskick, märkning och present märkning. Lägg dina foton, bilder och text för att lägga till en personlig touch till utgående saker att skickas. Vår adressetiketter trycks i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6871 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (18 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6871.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Nyckfullt gulligt virvlar runt baby shower för adressetikett
Matcha brevskickandeadressetiketter för baby showerinbjudningar och tackkort. NOTERA: Jag rekommenderar INTE de mindre storleksanpassade etiketterna, som de är egentligen lilla och inte lätta att läsa! Matcha framlänges stilbaby showertackkort. Om du beställer dessa samtidigt, som dina inbjudningar dem ska sammanslutningen för din antalsrabatt! DESIGNSAMLING: Flickababy inbjudan och meddelande för party för baby shower. Det kalla moderiktiga träd med rotar med pricker mönster, virvlar runt, blomman, och moderna formade löv på löv virvlar runt krusidulldesign är grafiskt designade vid Audrey Jeanne Roberts. Den sätta inom parantes formade ramen med polka dots förläggas över det virvla runt löv rotar och är genomskinlig så rotatittarna igenom. På en sida är texten med ditt "en baby shower" och den skräddarsy texten med modern som är känd. På den omvända sidan dina är att matcha löv, pricker modblomman och någon inbjudantext som du skulle något liknande för att förlägga där. Använd enkelt de lätta mallfälten för att skräddarsy att ändra ut texten. Det finns en färdig uppsättning av produkter som skapas för att matcha. FÄRGPALETT: Pastellfärgade toner i azure, aquablått, turkos, ljus - rosor, korall, shock rosa, senapsgultt smörgult och mjölkchoklad - brunt.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter