Pekar den Siamese katten för snö på trädgren, lila Adressetikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

34,00 kr

per sheet of 18

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Pekar den Siamese katten för snö på trädgren, lila Adressetikett
Designad för digav TracyTrends
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Adressetiketter

Vår Signature Adressetiketter är perfekta för utskick, märkning och present märkning. Lägg dina foton, bilder och text för att lägga till en personlig touch till utgående saker att skickas. Vår adressetiketter trycks i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6871 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (18 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6871.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
Pekar den Siamese katten för snö på trädgren, lila Adressetikett
Den Siamese lilan pekar undersöker den snöig det fria/utanför på en död trädgren Detta Lila-pekar den Siamese pedigreed kattungen korsar en död trädgren efter nyligen stupad snö. På denna vinkel kan förkroppsligar du se lång rad av den Siamese katten med triangelhuvudet, spetsigt öron och thin formar. Hon måste att posera snabbt för mig, därför att hon som denhaired kattdjuret förkroppsligar, kunde fånga kall i den sparkling vintersolen. Det Siamese jämförs ofta till det pedigreed orientaliskt färg-pekar katten med ettformat ansikte och bötfäller laget. Som traditionellt, visa katter, dem är ganska exotiskt, ofta beskrivit, som ha ett långt förkroppsliga och svanen, djupblå ögon och litet rosa tassar. De kan vara tillgivna människaföljen (något liknande som ska följas omkring) men också, bet a lite av en mardröm med deras nyfikna väg och snacksaliga personligheter (tillfoga både glädje och stoja till ditt hem). Lilan pekar den Siamese kattungen Den Siamese lilan pekar katten med trädgren
tillgänglig på 42 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter