Personligbrud- & brudgumreturetiketter returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Personligbrud- & brudgumreturetiketter returadress etikett
Designad för digav Sandyspider Gifts
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Personligbrud- & brudgumreturetiketter returadress etikett
Returetiketter som du kan skräddarsy. Välj från tre som olik stil storleksanpassar. Stationära brud och brudgum och produkter för personlig var du kan tillfoga ditt egna foto eller planlägga. Textmallar för det speciella bröllopfirandet visas här för att få dig startad. All text är justerbar till flyttningen, resize, och ändrar stilsorten och färgar. Klicka på "skräddarsy den" för att konvertera detta för något tillfälle: årsdagen, födelsedagen, Etc. klickar på "tillfogar avbildar" för att tillfoga ditt foto. Använd ",+ och -" knäppas för att resize det. Skräddarsy detta ditt långt. En bakgrundsfärg har tillfogats. Håll eller ändra färgen till din smak. Om tillfoga ett foto till det hela området, ", bör genomskinlig eller vit" bakgrundsfärg kontrolleras. Sök efter och KLICKA på "frågar formgivare" för några ifrågasätter härom produkten eller andra. Önska mer av denna design på produkter som inte ännu göras, låt precis mig vet. Jag ska gör gärna en specialtillverkad produkt precis för dig. Med en rikta anknyta, om den är har personlig information. Beskåda allt mitt SHOPPAR HÄR http://bit.ly/SandyspiderStores Om du har kom här från en anknyta förutom Zazzle, behaga gör säljare en favör och görar klar din webbläsare först. Använd därefter anknyta som du hade funnit eller fallen fört dig. Detta ska fri några kakor som ska beträffande-riktar remissen till en annan bundsförvant. BEHAGA NOTERAR: Endast är produkten som visas med shoppingvagnen, denna storekeepers på denna sida. Informationsbladen, som ska Zazzle överför dig, är INTE från denna storekeeper. Om du önskar att se något på rea från mitt lager, behaga kontaktar mig. Främja detta som en ansluta och motta 15% royalty från Zazzle, när den säljer från ditt anknyter. Mer bröllopprodukter här zazzle.com/sandyspider/products?dp=0&cg=196734225694120245
tillgänglig på 2 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter