Purpurfärgad blommigt & antik reklamblad

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

8,00 kr

per flygblad

Antal:
25
 • Framsidan
  Framsidan
 • Baksidan
  Baksidan
Purpurfärgad blommigt & antik reklamblad
Designad för digav DesignsbyDonnaSiggy
Anpassa denna mall
21,5 x 28 cm
Mer (3)
Value
Mer (2)
Storlek
Välj ett alternativ:
Detaljer
21,5 x 28 cm
 
Detaljer
11,5 x 14 cm
- 5,00 kr
Detaljer
14 x 21,5 cm
- 4,00 kr
Om denna produkt
 • Såld av
Storlek: 21,5 x 28 cm

Detta 21,59 cm x 27,94 cm flygblad är den perfekta storleken för alla dina marknadsföring behov. Ladda upp dina egna bilder, grafik och logotyper, eller välj mellan unika mönster för olika evenemang.

 • 21,59 cm x 27,94 cm..
 • Hög kvalitet, fyrfärg, utfallande tryckning.
 • Anpassa båda sidorna gratis!
 • Två prisvärda pappers val.
 • Finns i ytterligare storlekar.
 • Designer Tips: för att säkerställa högsta kvalitet utskrift, observera den här produktens anpassningsbara designyta är 21,59 cm x 27,94 cm. För bästa resultat var god och lägg till 1,59 mm utfall.
Media: Value
Ett utmärkt papper till ett överkomligt pris. Detta 36 kg matta vita papper är perfekt för reklamblad, foldrar, broschyrer och utskick. Vårt bra-köp papper innehåller 50 % återvunnet material.
Om denna design
Purpurfärgad blommigt & antik reklamblad
Purpurfärgad blommigt & antik silverbröllopsprogram i en unik härlig design. Matcha tillgängliga produkter. Anpassade 100%. Redo som in fyller, Gjort med kickupplösningsvektorn och/eller digitala diagram för ett yrkesmässigt tryck. NOTERA: (DETTA ÄR ETT TRYCK. Alla zazzleproduktdesigner är "tryck", om inte annars påstått under "härom produkt" område,) som den ska designen är den utskrivavna EXAKT något liknande, du ser den på skärmen och på produkten…, så behaga ser till när du gör dina ändringar på resizingen av några av diagrammen eller texten som det passformar i områdena korrekt och, som ditt stava och att uttrycka är hur du gillar den för att vara i format, färg och stilsort. Om du har, ifrågasätter någon härom design behar kontaktar mig på siggyscott@comcast.net eller besöker mitt lager anknyter: http://www.zazzle.com/designsbydonnasiggy?rf=238713599140281212 (kopierar och deg) som jag ska, är lyckligt att hjälpa. Tacka dig för servicen och att stoppa vid mitt lager - DesignsbyDonnaSiggy. © Donna Siegrist
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter