Redogöra returadressetiketten returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

31,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Redogöra returadressetiketten returadress etikett
Designad för digav all_items
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Redogöra returadressetiketten returadress etikett
Är du en revisor eller bokhållaren? Därefter är denna returadressetikett perfekt för dig! Ändra precis enkelt texterna för att sätta dig och ditt företags namn, adressen… Etc. Glöm inte att du sparar ett lott, när dig köp ett lott…, Se ien stora partier dela upp att veta mer om besparingar. (behöv matcha objekt, ((? Här är den hela uppsättningen))), (((för din bekvämlighet))) Är här några spetsar, behar läst: 1) Om du önskar att ändra färgen av någon text, formatet eller stilsorten, kan du enkelt gå "skräddarsy den" och gör ändringarna. 2) Om du önskar att ta bort eller tillfoga någon ord (website for example), kan du stilla gör, så, genom att klicka på ", skräddarsy den". 3) Du kan också flyttningen de UPP/NED texterna, rätt/som lämnas, genom att släpa dem till riktningen som du önskar. 4) Om du har din egna logotyp, skulle den är underbar att inkludera den för… går precis "tillfogar bilder" och satte den var den hör hemma. 5) Om det är hårt att skräddarsy, eller, om det finns någontingen annat, du önskar att tillfoga eller, ändring… oroar inte! Du kan enkelt kontakta mig, och jag ska är lycklig att hjälpa. Klicka precis på var den något att säga min kända "all_items", lämnar mig ett meddelande och etiketten du önskar att jag ska fungera på.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter