Sand mellan din Toesstrandpersonlig Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

32,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Sand mellan din Toesstrandpersonlig Returadress Etikett
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
Sand mellan din Toesstrandpersonlig Returadress Etikett
Vid naturs folio Motivation och citationstecken som inspireras av naturen Komplettera något kuvert, huruvida är det ett noterakort, vykort, eller hälsningkortet med dessa personifierade etiketter! Dessa returetiketter gör också underbara IDetiketter för din tillhörigheter. Avkrävaursprung av citationstecknet "Sand mellan dina toes tar dina woes" är bort okänt, men det smyckar väggarna av strandhus över hela världen -- låt din för att vara ett av dem! Dessa tre lite sandpipers som jagar lyckligt sandvarelser i och ut ur surfan, fotograferades på den Jensen stranden, Florida på en solig September eftermiddag. Om du intresseras i denna adressetikettdesign i någon variation som inte visas på denna skärm, välj enkelt "SKRÄDDARSY DEN!", och ändra den för att personifiera denna anpassadeSand mellan din design för Toesreturadressetiketten och för att göra det ditt mycket eget. Om du skulle något liknande några andra beställnings- alternativ, behaga kontaktar oss via e-post, genom att klicka ", frågar detta märkes-" nära det bästa av din skärm. Vi lovar för att reagera prompt. #SereneAddressLabels för #BeachAddressLabels för #SereneLabels för #BeachLabels för #NatureLabels för #CustomLabels för #InspiredByNature för #NaturePhotos för #LoveNature för #NaturePhotography för #NatureQuote för #NaturesFolio för #SandBetweenToes för #Relax för #Surf för #SurfAndSand för #Beach#Sandpipers#BeachBirds
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter