Sjöstjärnareturetiketter Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

32,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Sjöstjärnareturetiketter Returadress Etikett
Designad för digav Pink Lily Press
Anpassa denna mall
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
Sjöstjärnareturetiketter Returadress Etikett
HJÄLPSAMT ANTYDA färdigt mallen (fyll ut text- och uploadfoto), FÖRST. Om du skulle något liknande för att göra någon orientering ändrar och/eller, tillfoga text/bilder, klickar "skräddarsy den" EFTER fyllning ut mallen. Behaga DUBBELKONTROLLEN som alla sidor av denna design, innan du sänder som är din, beställa. Vad du ser på skärmen, är vad du ska får. Ta bort alla mallfält som du inte önskar utskrivavet, och att se till allt stava/grammatik är korrekt, innan det sänder som är ditt, beställer. När produkter inhandlas och bearbetas av Zazzle, ska du för att inte vara kompetent att ändra ditt beställer. Zazzle erbjuder en tillfredsställelsegaranti 100% så, om du inte tillfredsställs med ditt beställer, dig kan gå det för en full återbäring tillbaka. Please noterar, I-förmiddagen endast formgivare. Alla Zazzle skrivar ut och fullgör beställer. Jag förmiddaglycklig som ska hjälpas med design, ifrågasätter och såväl som ifrågasätter dig har om din sändning beställer, FÖR den har sänts, men en gång du har sänt ditt beställer, dig måste kontakta Zazzle för alla kundtjänst släkta förfrågningar.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter