Svartvit svart tavla returadress etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Svartvit svart tavla returadress etikett
Designad för digav ANABDESIGN
Anpassa denna mall
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Svartvit svart tavla returadress etikett
Klänningen upp ditt postar med dessa eleganta returetiketter. För särdragvit för dessa etiketter text som du kan personifiera på en svart subtil svart tavlabakgrund. Svart tavlamönster och bakgrunder är en höger stor hit nu, så du egentligen kan inte gå orätt med dessa etiketter! Texten boxas för att skriva in din information är på kolonnen på rätsidan av webpagen. Dessa etiketter presenterar modern typografi, men, om du föredrar att ändra stilsorten, klickar "skräddarsy den" knäppas, och Zazzle som lätt ska, låter dig göra det. Varje lakan innehåller 30 etiketter. Dessa etiketter går med några postar dig wishen för att överföra på dem, liksom: posta räkningar, är baby showerinbjudningar som gifta sig inbjudningar, möhippor, möjligheterna, ändlösa! Zazzle etiketter är ett som man har råd med långt som tillfogar elegans till ditt, postar. Behaga meddelandet mig, om du har några ifrågasätter. Tack till personer går till HG-DESIGNER (CUlicenshållare) för den härliga svart tavlabakgrunden.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter