Underbaren vinkar av Kanagawa Hokusai japankonst Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

40,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Underbaren vinkar av Kanagawa Hokusai japankonst Returadress Etikett
Designad för digav Masterpieces of Art
Stil
Välj ett alternativ:
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Underbaren vinkar av Kanagawa Hokusai japankonst Returadress Etikett
Underbaren vinkar, eller vinka, eller underbaren vinkar av Kanagawa 葛飾北斎 "神奈川沖浪裏", 36 beskådar av Mount Fuji 富嶽三十六景 Underbaren vinkar av Kanagawa är ett berömdt träklosstryck av den japanska konstnären Hokusai. Den publicerades i 1832 (den Edo perioden) som första i Hokusais serier 36 beskådar av Mount Fuji och är hans mest berömda arbete. Den visar ett jättelikt vinkar hota fartyg nära den japanska prefecturen av Kanagawa. Som sammanlagt de andra trycken i serien kan Mount Fuji ses i bakgrunden. Vinka antagligen ämnas inte för att vara en tsunami, men ett det normalahav vinkar skapat av vinden. Gilla de andra trycken i serien, det visar området runt om Mount Fuji under särskilda villkor. För naturmönster för vintage konst för ukiyo-e för retro gullig kall färgrik härlig dekor konstnärlig elegant asiatisk japansk.
tillgänglig på 11 produkter
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter