Spel och aktiviteter
Bröllopsteman
Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
25,00 kr
per vykort
Carhart & Brother firade rostat kaffe Vykort
Antal:
Papperstyp
Signature matt
18 pt tjocklek / 120 lb vikt Mjuk vit, mjuk äggskalstruktur
-2,00 kr
Tillskrivning
Om Postcards
Såld av
Om denna design
Carhart & Brother firade rostat kaffe Vykort
Kaffe är en bryggad dryck som framställs av rostade frön, vanligen kallade kaffebönor, från kaffeväxten. De är frön av kaffekörsbär som växer på träd i över 70 land. Grönt (rostat) kaffe är en av de mest omsatta jordbruksprodukterna i världen. På grund av koffein innehåll kan kaffe ha en stimulerande effekt på människor. I dag är kaffe en av de mest populära dryckerna i världen. Kaffebär som innehåller kaffebönan produceras av flera arter av smågröna buskar av släktet Coffea. De två vanligaste odlingarna är den högt ansedda Coffea arabica och den hardige Coffea canephora (även känd som Coffea robusta). Den senare är motståndskraftig mot den förödande kaffekrosten löv (Hemileia vastatrix). Båda odlas främst i Latinamerika, Sydostasien och Afrika. Gång, kaffebär plockas, bearbetas och torkas. Fröna rostas sedan i varierande grad beroende på önskad smak. De är sedan malda och breda för att skapa kaffe. Kaffe kan beredas och presenteras på flera olika sätt. Kaffe omvandlas till rostade kaffeprodukter av grönt till kemiskt och fysikaliskt egendom av kaffebönor. Den processaa rostningen är den som ger kaffet den karakteristiska smak som den ger genom att göra så att grönten kaffebönor växer och förändras i färg, smak, lukt och densitet. Orostade bönor innehåller syror, protein och koffein som liknar dem som har rostats, men saknar smak. Det krävs värme för att påskynda Maillard och andra kemiska reaktioner som utvecklar och förbättrar smaken. Eftersom kaffet av grönt är stabilare än rostat tenderar processaa att ta ställe nära den plats där det kommer att konsumeras. Detta minskar den tid som rostat kaffe spenderas på distribution och bidrar till att maximera hållbarheten. Det stora flertalet kaffe rostas kommersiellt på en stor , men vissa kaffetoppare rostar själva kaffet för att få större kontroll över bönornas färskhet och smakprofil. Förlängningen av det rostade kaffets livslängd är beroende av att man upprätthåller en optimal miljö för bönorna. Den första stora konserveringstekniken var vakuumförpackning. Eftersom kaffe släpper ut koldioxid efter rostning måste dock kaffe som ska vakuumförpackas få avgas under flera dagar innan det försluts. För att tillåta mer innerförpackning kan tryckbehållare eller folieklädda påsar med övertrycksventiler användas.
Automatisk översättning
Kundrecensioner
4.7 av 5 stjärnor betyg32 totalt antal recensioner
32 Recensioner
Recensioner för liknande produkter
5 av 5 stjärnor betyg
Av Klara-Maria M.1 augusti 2021 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Produkten var toppen, köpte en bunt till mina anställda som "härlig semester"önskning. Gick hem hos alla, skapade rolig ich bra stämning. Trycket var precis som förväntat. 5/5
5 av 5 stjärnor betyg
Av Astrid G.20 augusti 2020 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Bra kvalité på papperet och jag fick de fort levererade. Färgerna på trycket stämmer med originalet dvs Carl Larssons målningar.
5 av 5 stjärnor betyg
Av vide m.27 juli 2020 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Really like the card, exactly what I was looking for. Colors and everything seemed to be of great quality
Taggar
Annan information
Produkt ID: 239868796799729131
Skapad: 2010-01-31 9:32
Betyg: G
Nyligen besökta produkter
