25% rabatt på allt i butiken!   |  Använd kod: ZBLACKFRIWK3    |    Detaljer
Din kundvagn
Laddar

Zazzles Löfte

Kommer med 100% nöjdhetsgaranti

Om ni inte älskar det, tar vi tillbaka det

Vi vill att du ska älska din design. Om du inte är helt nöjd med den slutliga produkten, kan du returnera den för byte eller återbetalning inom 30 dagar efter leverans.

Säker Shopping

Din information är säker på Zazzle. Våra SSL säkrade servrar testas dagligen för att säkerställa att dina angivna uppgifter är privata och inte kan beröras av någon annan.

Uppnå Lycka

Eran belåtenhet är vår högsta prioritet.. If you're not absolutely satisfied with your purchase, you can return it for an exchange, credit or refund within 30 days of receipt (regardless of customization)*
* Vissa Zazzle produkter är föremål för särskilda restriktioner för returer. Se nedan för detaljer.

 

Returer på särskilda produkter

Följande Zazzle produkter är föremål för särskilda restriktioner för returer.

Stygnfiler(Broderade produkter): Du kan returnera alla broderad produkter för ett utbyte eller återbetalning inom 30 dagar efter mottagandet, men för att få en återbetalning av sömmfilenBildomvandling kostnad. Vänligen kontakta vår kundtjänst inom 10 dagar efter du har fått din(a) broderade produkt (er) för att returnera produkten till Zazzle. Om du har lagt upp en broderad produkt för försäljning i din butik utan att beställa en produkt, måste du begära en återbetalning av avgiften för omvandling inom 10 dagar, från den dag Zazzle lade upp sömmfilen till din "Mina Bilder" bibliotek, som kommer att anges av "skickade datum" av sömmfilen bekräftelsemail som skickas till dig.

Stamps: In the case of Zazzle Custom Stamps, only complete sheets can be returned. Incomplete sheets will not be accepted.

Returer av skadade aller trasiga varor

Vid skada eller defekt, kan retur ofta påskyndas genom att tillhandahålla en digital bild av skadan eller defekten (tillsammans med en tydlig beskrivning av problemet) i ett email till vår Zazzle kundtjänst. I många fall kan åtgärder (i form av ersättning, återbetalning eller kontokredit ) tas i aktion så snart som belägg för påståendet har tillhandahållits av kunden

Om skadan / defekten inte kan verifieras via e-postmeddelande tillsammans med en bild, så kan ni bli tvungen att skicka tillbaka produkten till Zazzle för inspektion innan ett beslut kan fattas om tillståndet i produkten.

Vem täcker returfrakt kostnaden?

Zazzle ger en förbetald returfraktsedeln för alla ärenden där varor har anlänt i skadat skick och har bekräftas vara trasig genom en Zazzle representant.

För alla andra ärenden, så är det kundens ansvar att täcka fraktkostnaden.

Under inga omständigheter kommer Zazzle återbetala (eller tillhandahålla krediter) om returfrakten inte har verifieras först av vår personal på Zazzle. Om en produkt är skadad eller defekt, måste mottagaren göra överenskommelser med Zazzle kundtjänst för hur en retur skall hanteras.

Hur ni returnerar en produkt

  1. Kontakta kundtjänst att begära en retur. Ni måste göra denna begäran inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.
  2. Var noga med att ange orsaken till reklamationen i ditt meddelande och någon preferens för utbyte (om utbyte för en identisk produkt eller välja en alternativ stil, storlek eller färg), kontokredit , eller en återbetalning.
  3. När ämnet är valt kommer ni att bli ombedd att välja den produkt som ni vill returnera
  4. Använd Ladda upp fil för att proaktivt tillhandahålla digitala bilder av skadade eller defekta produkter.

Vad returbegäran oftast innebär

Omreturer, kom ihåg att returer av medel (beroende på snabbheten hos din bank) brukar ta mellan 7-21 arbetsdagar, innan de återförs till ditt kontot.

Om du har begärtkontokredit, Informeras om att återförda medel brukar ta 24-48 timmar att visas i ditt Zazzle konto. Denna kredit, när de blir tillgängliga, kan användas för att göra ett köp på Zazzle.

Om du har begärtbytei en annan storlek eller stil, så kommer ett meddelande att skickas till dig så att du vet när nytryck har inletts.

  • Returer av mörka klädesplagg får endast bytas mot en annan mörk stil av samma eller mindre värde.
  • Returer av ljusa klädesplagg får endast bytas mot en annan ljus stil av samma eller mindre värde.
  • Returer av andra produkter får endast bytas mot en liknande produkter samma eller mindre värde.