Din kundvagn
Laddar

Anpassningsbara Visitkort

Se till att stå ut i mängden med ett visitkort som speglar din personlighet. Här på Zazzle kan du enkelt designa egna unika visitkort i olika storlekar, format och stilar, tack vare våra kostnadsfria designverktyg. Inte unikt nog för dig? Lägg till en bild eller en iögonfallande färg. Med Zazzle är valet ditt!

Välj din storlek

Populära designs

Vill du se alla designs för visitkort på Zazzles marknadsplats? Klicka här!

Frågor & svar

Jag vill skapa visitkort. Hur börjar jag?
Grattis, du har tagit det första steget genom att besöka Zazzle! Här är två sätt att börja:

1. Börja från start: Innan du börjar designa, välj först din storlek och form och sedan papperstyp. Du kan även lägga till avrundade hörn som en extra liten detalj. Vi rekommenderar den här metoden om du vet exakt vad du vill ha och inte är rädd för att designa!
PS. Om du känner dig stolt över din designs, visste du att du även kan lägga upp din design till försäljning och faktiskt tjäna pengar på det?

2. Välj en design från vår marknadsplats: Vi har hundratals mallar i vårt sortiment skapade av vårt community av oberoende designers. De har lagt upp designs som du enkelt kan anpassa så de känns som dina egna. Om du är osäker på dina designfärdigheter, gå vidare och kolla här.

Vilken typ av färgtryck använder Zazzle?
Alla Zazzles visitkort tillverkas med en 4-färgs bläckprocess (CMYK).

Vi rekommenderar att du utformar din fil i CMYK, vilket hjälper till att säkerställa att tryckta färger matchar din bildskärm. Filer som är designade i RGB kanske inte skrivs ut som förväntat eftersom CMYK inte innehåller alla färger i det färgspektrum som RGB täcker.

Kan vi matcha spotfärger?
För närvarande har vi inte möjlighet att matcha färger, men om du vet det exakta HEX-värdet kan du skriva in det i färgverktyget.

Vad är tryck med vitt bläck? Vilka papper passar bäst?
Vid tryck på mörkare papper tenderar färger att visas mer dämpade och mindre livfulla, så vi trycker ett vitt baslager under din design för att hjälpa dina färger att framträda! För närvarande trycks alla våra färgade premium papper med vitt bläck, istället för att tryckas med vår traditionella digitala tryckning.

Vänligen notera att tryck med vitt bläck är endast tillgängligt på våra färgade premium papper (Premium Svart, Premium Grå, Premium Kraft).

Kostar det extra för tryck på båda sidorna?
Nej! Våra kostnader är tydliga och enkla att förstå, det du ser är vad du får.

Går det att skriva på Zazzles visitkort?
Ja! De flesta av våra visitkort har en skrivbar yta, här är en snabb genomgång av vilka som passar bättre att skriva på.

Bäst
Obestruken; absorberar bläck och torkar snabbt
Standard Matt
Signatur Creme
Premium Tjocklek

Bättre
Enkelt att skriva på; resultat varierar beroende på pappersfärg och yta
Premium Linne
Premium Pärlemor
Premium Kraft
Premium Grå
Premium Svart (endast metallic och vitt bläck)

Bra
Skrivbar, men kräver längre torktid
Standard Halvblank (för din referens, detta är samma papper som vi använder för kort och vykort)

Inte att rekommendera
Signatur UV Blank (blank yta som ej absorberar bläck)
Premium Silke (skrivbar med en kulspetspenna, men smetas lättare ut)