Presentkort

Välj din design

Välj ditt belopp

Personligt meddelande

250 tecken kvar

Skicka till

Från

Ge gåvan som inspirerar kreativitet

Livets speciella ögonblick förtjänar mer! Slipp fundera på vad man kan ska köpa för födelsedag, semester, examen, jubileum och födsel, genom att handla presentkort som "passar" perfekt, upphör aldrig att gälla, och tillåter full anpassning av våra produkter. Din lyckliga mottagare kan enkelt lägga till text och bilder till professionellt utformade mallar eller anpassa produkter från varumärken som DC Comics, Sesam, Harry Potter och mycket mer!

Zazzle presentkort låter mottagaren skapa en unik gåva och alla produkter kommer med 100% nöjdhetsgaranti.

Vanliga frågor

Villkor

Zazzle Presentkort kan endast användas för köp av varor och tillhörande fraktkostnader på Zazzle hemsida. Zazzle Presentkort kan inte användas för att köpa andra Zazzle Presentkort.

Zazzle Presentkort kan lösas in genom att du anger ditt presentkortsnummer i kassan. Det outnyttjade saldot på dina presentkort kommer att bibehållas på ditt Zazzle Presentkortskonto och kan användas vid framtida köp av produkter. Du kan se ditt innestående saldo genom att logga in på Mitt Konto.

Zazzle Presentkort kan inte lösas in mot kontanter och det går inte att returnera Zazzle Presentkort för en återbetalning, förutom när det krävs enligt lag (endast i Kalifornien, USA). I dessa fall kan du begära att få ditt presentkort omvandlat till en check eller kontanter, om beloppet understiger $10, genom att kontakta vår kundtjänst.

Zazzle ansvarar inte för borttappade eller stulna presentkort. Zazzle kan utfärda ett nytt presentkort om Zazzle kan verifierar att det förlorade eller stulna presentkortet inte har lösts in och det ursprungliga inköpskvittot kan presenteras.

Ej för återförsäljning. Förbjudet eller begränsas enligt lag.

Inköp och användning av Zazzle Presentkort omfattas av Zazzle Användaravtal och Integritetspolicy och styrs av lagarna i delstaten Kalifornien. Alla Zazzle Presentkort anses vara köpta och utfärdade i delstaten Kalifornien.

Nyligen besökta produkter