Presentkort

Välj din design

Välj ditt belopp

Personligt meddelande

250 tecken kvar

Skicka till

Från

Ge gåvan som inspirerar kreativitet

Livets speciella ögonblick förtjänar mer! Slipp fundera på vad man kan ska köpa för födelsedag, semester, examen, jubileum och födsel, genom att handla presentkort som "passar" perfekt, upphör aldrig att gälla, och tillåter full anpassning av våra produkter. Din lyckliga mottagare kan enkelt lägga till text och bilder till professionellt utformade mallar eller anpassa produkter från varumärken som DC Comics, Sesam, Harry Potter och mycket mer!

Zazzle presentkort låter mottagaren skapa en unik gåva och alla produkter kommer med 100% nöjdhetsgaranti.

Vanliga frågor

Villkor

Zazzle presentkort kan endast tillämpas på inköp av varor och tillhörande fraktkostnader på Zazzle hemsida. Zazzle presentkort kan inte användas för att köpa ytterligare Zazzle presentkort.

Zazzle presentkort kan lösas in genom att ange presentkort nummer på betalningssidan vid beställning. Den outnyttjade delen av var och en av dina Zazzle presentkort kommer att upprätthållas i ditt Zazzle presentkort konto och kan tillämpas på framtida inköp av produkter. Ni kan kontrollera utestående saldo genom att logga in Mitt Konto.

Zazzle presentkort kan inte lösas in mot kontanter utom då det krävs enligt lag. Ni kan inte returnera Zazzle presentkort för en återbetalning.

Zazzle ansvarar inte för borttappade eller stulna presentkort. Zazzle kan utfärda ett nytt presentkort om vi kan verifierar att den förlorade eller stulna certifikat inte har lösts in, och den ursprungliga inköpskvittot av köp presenteras för oss.

Ej för återförsäljning. Förbjudet eller begränsas enligt lag.

Inköp och användning av Zazzle Presentkort omfattas av Zazzle användaravtal och vår Integritetspolicy och styrs av lagarna i delstaten Kalifornien. Alla Zazzle Presentkort anses köpt in, och utfärdas från, delstaten Kalifornien.

Laddar upp…