Spel och aktiviteter
Bröllopsteman
Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
21,00 kr
per vykort
Italienska gelato i visning fodral vykort
Antal:
Papperstyp
Signature matt
18 pt tjocklek / 120 lb vikt Mjuk vit, mjuk äggskalstruktur
-2,00 kr
Tillskrivning
Om Postcards
Såld av
Om denna design
Italienska gelato i visning fodral vykort
Tillgångs-ID: 11161749 / {Rolf Bruderer} / italienskt gelato i visning fodral Gelato (italienskt uttal: ; plural: gelati ) är det italienska ord för glass . Italienarna användor ord gelato till elaket ett sött kontrakt som serveras fryst. Gelato framställs med mjölk, grädde, olika sockerarter och aromer som färsk frukt och nöt purees . Tvetydigheten i ord-gelatinets använda uppstår genom spridningen av många gelaterier (där gelatinets lager är gjort). Det är riktigt att säga att de flesta gelater skiljer sig från det traditionella receptet av glass, eftersom det är lättare att ha ett lägre smörfett innehåll än traditionell, fabrikstillverkad glass. Hemmet där Gelato tillverkas innehåller vanligtvis 4-8% smörfett, jämfört med 14% för glass i Förenade Stater. Beroende på recepten och den icke-professionella skapar produkten innehåller mjölkbaserat gelato 16-24 procent socker. De flesta glass i Förenade Stater innehåller 12 till 16% socker. Sockret innehåll i hemmet har gelat, som i traditionell glass, och är precis balanserat med vatten innehåll för att fungera som en frysskyddsåtgärd för att förhindra att det fryser fast. Sockertyper som används är sackaros, dextros och invertsocker för att kontrollera skör söthet. I allmänhet behöver gelato som vilken glass som helst en stabiliserande bas. Äggulor används i gult, som är baserade på gelatinarom, inklusive zabaione och kreme caramel . För att stabilisera basen tillsätts även fasta ämnen från mjölk som inte är av tjock till gelatinet. Skapar gelato är i stort sett samma sak som skapar hemgjord glass. Blandningen av gelato bereds vanligtvis med en hett processaa först, där sockersorna måste lösas upp. Vit bas upphettas till 85 °C (185 °F) genom pastörisering. Den hett som är processaa för att göra choklad till gelato är i stort sett densamma för vanlig glass, och beroende på receptet är den tänkt att smaksättas traditionellt med kakaopulver och kakaosmör. Gultens tullbas, som innehåller äggula, värms upp till 65 °C (149 °F). Det rekommenderas att gelatinblandningens ålder under flera timmar efter pastöriseringen är fullständig för att proteinerna i mjölk ska hydreras eller bindas med vatten i blandningen. Denna vätsketillförsel minskar iskristallernas storlek och skapar ett jämnt struktur i slutprodukten. Ett icke-traditionellt processaa för blandning av kall är populärt bland vissa gelatintillverkare i Förenade Stater och i världen. Till skillnad från de flesta kommersiella iskrämer i världen fryses, ur processaa synvinkel, gelatinaget i hemmet mycket snabbt i enskilda små partier, medan den vanliga fabrikstillverkade glass fryses med en kontinuerlig frysbox. Detta är den största skillnaden mellan traditionell glass och hemmet som gjort en, som kallas gelato. När du kramar under processaa för infrysning blandas luft in i blandningen skapar det ljusare. Det tillagda luft kallas för överskridande. Till skillnad från kommersiell glass som tillverkas i fabriker, som innehåller upp till 100 procent överskott, är överskridandet i hemmabruk lågt, vanligtvis 20-35 procent. Det lägre överskridandet av gelatinerna leder till en dyrare produkt per liter för producenten. Detta skapar en tätare produkt och mer intensiva smaker. I likhet med vanlig glass med en högre tjock innehåll kan gelato förvaras i fryst tillstånd i månader. Vissa menar att det är flera dagar sedan artisan-gelatinet fick sin högsta smak och glatt struktur, och endast om det lagras omsorgsfullt vid en jämn och låg temperatur. Den här sidan är inte kopplad till eller stöds av någon som är associerad med ämnet.
Automatisk översättning
Kundrecensioner
4.7 av 5 stjärnor betyg32 totalt antal recensioner
32 Recensioner
Recensioner för liknande produkter
5 av 5 stjärnor betyg
Av Klara-Maria M.1 augusti 2021 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Produkten var toppen, köpte en bunt till mina anställda som "härlig semester"önskning. Gick hem hos alla, skapade rolig ich bra stämning. Trycket var precis som förväntat. 5/5
5 av 5 stjärnor betyg
Av Astrid G.20 augusti 2020 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Bra kvalité på papperet och jag fick de fort levererade. Färgerna på trycket stämmer med originalet dvs Carl Larssons målningar.
5 av 5 stjärnor betyg
Av vide m.27 juli 2020 • Verifierat köp
Vykort, Storlek: Standard Matt, Papper: Signature matt, Kuvert: Ingen
Zazzles program för granskare
Really like the card, exactly what I was looking for. Colors and everything seemed to be of great quality
Taggar
Annan information
Produkt ID: 239517375563617054
Skapad: 2012-03-01 17:52
Betyg: G
Nyligen besökta produkter
