Triskele Celticspiral Returadress Etikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

27,00 kr

per sheet of 30

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Triskele Celticspiral Returadress Etikett
Designad för digav Power Symbols
Anpassa denna mallDetails
Om denna produkt
Såld av
Stil: Returadressetiketter

Tillsätt den perfekta detaljen till dina brev, inbjudningar och paket med vår Signatur Returadressetiketter. Dina foton, bilder och text kommer att se levande ut med fullfärgsutskrifter. Med en matt yta, dessa etiketter är lätta att skriva på, vilket gör dem toppen klistermärken för anpassningsbara presentetiketter. Vår returadressetiketter är jämförbara med Avery® 6870 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (30 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6870.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 1,905 cm x 5,715 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Triskele Celticspiral Returadress Etikett
Den trefaldiga spiralen eller triskelen är ett Celtic och pre-Celtic symbol som finnas på ett nummer av irländska Megalithic och Neolithic platser, mest notably inre den Newgrange passagegraven, på hänryckastenen och på några av curbstonesna som omger mounden. Trott av många för att vara ett forntida symbol av pre-Celtic och Celtic tro, tredubbla spiral syns i olikt bildar i fann pre-Celtic och Celtic konst, med de tidigaste exemplen som har snidits på pre-Celtic stenmonument, och mer sistnämnd exempel i de Celtic kristna upplyst manuskripten av trångsynt konst. Den trefaldiga spiralen var eventuellt precursoren till den mer sistnämnda triskeledesignen som fanns i manuskripten. Vad symbolet betydde till pagansna som byggde Newgrange och andra monument, är okänt. I nyare historia har Celtic kristen ibland använt den för att föreställa den kristna trinityen. Neopagan religioner liksom Celtic ReconstructionistPaganism och Wicca använder symbolet för att föreställa en variation av triplicities från deras trosystem. Den trefaldiga spiralen är ett av de huvudsakliga symbolerna av Celtic ReconstructionistPaganism som står ofta för landet, havet och himmel "för tre sfärer" - eller för en av ett nummer av gudomar som beskrivas i loren som "threefold" eller triadic. [1] Guden Manannán är antagligen oftast den som symboliseras av triskelen, fast några använder också den för gudinnan Brighid. Någon Celtic-inspirerade Wiccans använder också det trefaldiga spiral symbolet, oftast för att föreställa begreppet av den trefaldiga gudinnan. Enligt Uriels maskin vid riddaren och Lomas (2003) kan den trefaldiga spiralen föreställa perioden för nio månad av människagravid, sedan solen tar en fourth av ett år för att gå från den himmelska ekvatorn (en dagjämning) till ytterlighetnorden eller södra declination (en solstice), och omvänt. Under varje tre-månaden period sol verkar väg över himmlen att bilda ettspiralformigt nära sår formar, som kan likeneds till en spiral, så att tre spiraler kunde föreställa nio månader som ger en förklaring för en anknyta mellan fertilitet och detspiral symbolet. http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_spiral
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter