Tvätt på klädstreck adressetikett

Automatisk översättning (Visa på originalspråket)

28,00 kr

per sheet of 18

Antal:
5
 
 • Framsidan
  Framsidan
 • Helt Ark
  Helt Ark
Tvätt på klädstreck adressetikett
Designad för digav BestAmericana
Anpassa denna mall
Om denna produkt
Såld av
Stil: Adressetiketter

Vår Signature Adressetiketter är perfekta för utskick, märkning och present märkning. Lägg dina foton, bilder och text för att lägga till en personlig touch till utgående saker att skickas. Vår adressetiketter trycks i fyrfärg och är jämförbara med Avery® 6871 etiketter.

 • Mått: 21,59 cm x 27,94 cm per ark (18 etiketter per ark).
 • Varje etikett åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm.
 • Bläckstråle kompatibel.
 • Använd Microsoft Word Template 6871.
 • Lätt skrivbara.
 • Matt yta.
 • Designer Tips: För att säkerställa högsta utskriftskvalitet, observera denna produkts anpassningsbara designyta åtgärder 3,1475 cm x 6,0325 cm. För bästa resultat lägg till 0,159 cm utfall.
Om denna design
till en annan produkt
Tvätt på klädstreck adressetikett
Dessa bäst säljandebilder av Americana konst tillhörde gående en på serie av lantlig konst liksom lantgårdar, symaskiner, outhouses, schoolhouses, kyrkor, ladugårdar, fåglar, fyrar som positiva Amish landskap, buggies och byggnader som skapades av Richard Neuman i hans lantliga studio nära McComb, Ohio. För 50 år Richards har konst ständigt evolving. Under mest av hans tidiga arbete som han använde, skrivar, borstar och vattenfärger. Varje ladugårdmålning i denna lantgårdkonstserie skapades hitåt. I dag skapar han bilder i dessa serier genom att använda en dator. Richard har för en tid sedan konverterat originalen in i digitaliserad konst av mycket högkvalitativt. I hans studio kliver många genom att använda Photoshop, och flera andra program för datorkonst blandas samman med femtio år av konst erfar för att skapa dessa lantgårdmålningar. Resultaten är den som man har råd med Americana themed väggdécoren för konstsamlaren som är tillgänglig i en variation av, storleksanpassar av lantliga kanvastryck och unika papperstryck. Allt konstverk i detta lager är © Richard Neuman. All rättigheter reserverade och kan inte användas utan tillåtelse. Klicka "överför meddelandet" anknyter i menyn till det vänstert till meddelandet konstnären för information om "bäst Americana" serie av lantlig Americana konst och annan serie av lantlig konst och Amish konst.
Omdömen
Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.
Har du köpt den här produkten? Skriv en recension!
Nyligen besökta produkter