Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
226,00 kr
per trästämpel
 

Baconstapel Stämpel

av
Antal:
Utan handtag
+9,00 kr
Ingen
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr
+134,00 kr

Om Trästämplar

Såld av

Storlek: 5 x 5 cm

Förvandla alla hantverksprojekt med en personlig stämpel i lönnträ. Lämna ett intryck genom att ladda upp en design, bild, mönster eller text för att skapa din unika stämpel.

  • Finns i sex olika storlekar
  • Lasergraverad på skumgummikudde
  • Valfritt trähandtag
  • Valfri Color Box®-bläckkudde är permanent bläck för scrapbooking och hobbyprojekt
  • Ytterligare Color Box®-bläckkuddar i en mängd olika färger hittar du genom att följa detta länk
  • Storlek på bläckkudde: L 10,16 x B 6,35 x D 1,3 cm
  • Upphöjd yta på kudden
Denna produkt rekommenderas för åldrarna 13+

Om denna design

Baconstapel Stämpel

Baconstapel Stämpel

Bacon är en typ av saltsyrad gris[1] som framställs av olika styckningsdelar, vanligtvis buken eller mindre fettdelar på ryggen. Den äts som en sidoskål (särskilt vid brytpunkter), som används som en central ingrediens (t.ex. bacon, sallat och tomatsmörgås (BLT) eller som en arom eller accent (som i bakteriekultublar i en sallad). Bacon används också för bardning och lardrost, särskilt vilt, inklusive venison och fasan, och kan även användas för att isolera eller smaka rostleder genom att de placeras på kött. Ord härstammar från Proto-Germanic *bakkon, som betyder "back kött"[2]. Okokt torkad och rökt sidbacon Efter att Kött från andra djur, t.ex. nötkött, lamm, kyckling, get eller kalkoner, har blivit panfriat, kan även denna produkt skäras, härdas eller på annat sätt beredas för att likna bacon, och kan till och med kallas t.ex. "kalkonbacon"[3]. Denna använda är vanlig i områden med stora judiska och muslimska befolkningar, eftersom båda religionerna förbjuder konsumtion av gris[4]. Det finns också vegetariska bakterier som "sojabacon".
Automatisk översättning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

Taggar

Trästämplar
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat
Alla produkter
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat

Annan information

Produkt ID: 256085948349425714
Skapad: 2022-02-07 5:42
Betyg: G