Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
150,00 kr
per sten glasunderlägg
 

Diagram över kupongare (2) stenunderlägg

av
Antal:
Marmor

Om Sten Glasunderlägg

Såld av

Stentyp: Marmor

Klockan är fem någonstans, skapa lite magi och servera dina drinkar på snygga stenunderlägg. Din design, ditt monogram eller din text kommer att se fantastisk ut mot en valfri stenbakgrund. Tips: Du kan använda dina egna underlägg som en bra inflyttningspresent!

  • Dimensioner: 10,1 x 10,1 cm
  • Välj mellan marmor, sandsten, travertin och kalksten
  • Säljs som enskilda underlägg
  • Färdiga med kork för repfria bord
  • Designen skrivs ut i fullfärg med blekningsbeständigt bläck
Designtips: För att säkerställa högsta kvalitet på utskriften bör du notera att den här produktens anpassningsbara designområde är 10,1 x 10,1 cm. För bästa resultat, lägg till 0,2 cm avtryck.

Om denna design

Diagram över kupongare (2) stenunderlägg

Diagram över kupongare (2) stenunderlägg

Det mesta av nötköttet kan användas som det är genom att man endast skär i vissa delar, t.ex. rost, revben eller stek från kort (filémignon, sirenloinstek, biffstek, revbensstek, öga-stek, hönsstek osv.), medan andra styckningsdelar bearbetas (nötkött eller nötskal). Trimmar, å andra sidan, som vanligtvis blandas med kött från äldre, renare (därför tuffare) nötkreatur, är malda, malda eller används i korvar. Blodet används i vissa typer som kallas blodkorv. Andra delar som äts är andra muskler och slaktbiprodukter, t.ex. oxsvans, lever, tunga, tripe från retikulat eller idisslare, körtlar (särskilt bukspottkörteln och thymus, så kallade sötbröd), hjärtat, hjärnan (även om det är förbjudet när det finns en risk för bovin spongiform encefalopati, BSE, vanligen kallad galna ko-sjukan), njurarna och tarmarna och köttet. Lår av tjur (i Förenade Stater känt som kalvfrön, prärieostron eller Rocky Mountain-ostron). Vissa tarmar kokas och äts som de är[48] men rengörs oftare och används som naturliga korvskinn. Benen används för skapar nötkött lagrar. Kött från yngre kor (kalvar) kallas kalvar. Nötkött från stutar och kvigor är likartat.[49] Nötkött delas först upp i primiala styckningsdelar, stora biet av djuret som först separerades genom slakt. Detta är grundläggande delar från vilka slag och andra indelningar skärs av. Begreppet "primal cut" skiljer sig helt från "prime cut", som används för att karakterisera styckningsdelar som anses vara av högre kvalitet. Eftersom musklerna ben och nacke fungerar bäst är de hårdast. kött blir mer ömtåligt när man avstånd från hovmuskler och horn. Olika land och cuisine har olika styckningsdelar och namn, och ibland använda samma namn för en annan styckningsdel. Den styckningsdel som beskrivs som "brisket" i Förenade Stater kommer till exempel från en helt annan del av slaktkroppen än brittisk brisket.
Automatisk översättning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

Taggar

Sten Glasunderlägg
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat
Alla produkter
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat

Annan information

Produkt ID: 256160739704690892
Skapad: 2022-02-02 8:18
Betyg: G