Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
53,00 kr
per magnet
 

Diagram över kupongare magnet

Antal:
Kvadrat
-8,00 kr
5,1 cm

Om Magneter

Såld av

Shape: Kvadrat

Ditt kylskåp ringde och sa att det kände sig väldigt ensamt. Varför inte ge det några vänner att leka med genom att skapa ett par skräddarsydda magneter! Lägg till din favoritbild på en rund magnet eller välj bland tusentals alternativ för en cool fyrkantig magnet.

  • Dimensioner: L 5 x B 5 cm
  • Tryckt på 100 % återvunnet papper
  • Täckt med reptålig och UV-beständig mylar
  • Finns även i fyrkantig form

Om denna design

Diagram över kupongare magnet

Diagram över kupongare magnet

Det mesta av nötköttet kan användas som det är genom att man endast skär i vissa delar, t.ex. rost, revben eller stek från kort (filémignon, sirenloinstek, biffstek, revbensstek, öga-stek, hönsstek osv.), medan andra styckningsdelar bearbetas (nötkött eller nötskal). Trimmar, å andra sidan, som vanligtvis blandas med kött från äldre, renare (därför tuffare) nötkreatur, är malda, malda eller används i korvar. Blodet används i vissa typer som kallas blodkorv. Andra delar som äts är andra muskler och slaktbiprodukter, t.ex. oxsvans, lever, tunga, tripe från retikulat eller idisslare, körtlar (särskilt bukspottkörteln och thymus, så kallade sötbröd), hjärtat, hjärnan (även om det är förbjudet när det finns en risk för bovin spongiform encefalopati, BSE, vanligen kallad galna ko-sjukan), njurarna och tarmarna och köttet. Lår av tjur (i Förenade Stater känt som kalvfrön, prärieostron eller Rocky Mountain-ostron). Vissa tarmar kokas och äts som de är[48] men rengörs oftare och används som naturliga korvskinn. Benen används för skapar nötkött lagrar. Kött från yngre kor (kalvar) kallas kalvar. Nötkött från stutar och kvigor är likartat.[49] Nötkött delas först upp i primiala styckningsdelar, stora biet av djuret som först separerades genom slakt. Detta är grundläggande delar från vilka slag och andra indelningar skärs av. Begreppet "primal cut" skiljer sig helt från "prime cut", som används för att karakterisera styckningsdelar som anses vara av högre kvalitet. Eftersom musklerna ben och nacke fungerar bäst är de hårdast. kött blir mer ömtåligt när man avstånd från hovmuskler och horn. Olika land och cuisine har olika styckningsdelar och namn, och ibland använda samma namn för en annan styckningsdel. Den styckningsdel som beskrivs som "brisket" i Förenade Stater kommer till exempel från en helt annan del av slaktkroppen än brittisk brisket.
Automatisk översättning

Kundrecensioner

4.9 av 5 stjärnor betyg10 totalt antal recensioner
9 totalt 5-stjärniga recensioner1 totalt 4-stjärniga recensioner0 totalt 3-stjärniga recensioner0 totalt 2-stjärniga recensioner0 totalt 1-stjärniga recensioner
10 Recensioner
Recensioner för liknande produkter
5 av 5 stjärnor betyg
Av magdalena b.26 december 2022Verifierat köp
Magneter, Kvadrat
Zazzles program för granskare
Bra speciellt unik fint. Speciellt unik speciellt bra
5 av 5 stjärnor betyg
Av magdalena b.26 december 2022Verifierat köp
Magneter, Kvadrat
Zazzles program för granskare
Bra kvalitet speciellt unik. Bra utsikten speciellt
5 av 5 stjärnor betyg
Av Mona A.30 december 2021Verifierat köp
Magneter, Kvadrat
Zazzles program för granskare
Supernöjd! Så fantastiskt att det finns mallar och att man kan utgå från dem och gör dem till sin egen. Så fint och elegant tryck!

Taggar

Magneter
slaktarebaconstamdiagramgriskokakritiskhuggenlivsmedel
Alla produkter
slaktarebaconstamdiagramgriskokakritiskhuggenlivsmedel

Annan information

Produkt ID: 147576700527149115
Skapad: 2022-02-02 7:29
Betyg: G