Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
45,00 kr
per kort
 

Fredkärlekbacon Hälsningskort

av
Antal:
Välj ditt format
Signaturmatt
18 pt tjocklek / 120 lb vikt Mjuk vit, mjuk äggskalstruktur
-2,00 kr
+7,00 kr
+7,00 kr

Om Kort

Såld av

Storlek: Standard (12,7 x 17,8 cm)

Födelsedagar eller semestrar, bra dagar eller dåliga dagar, anpassningsbara hälsningskort från Zazzle är det perfekta sättet att framföra din hälsning på. Lägg till ett foto eller välj en design och förgyll någons dag med ett "hej"!

  • Dimensioner: 12,7 x 17,8 cm (stående) eller 17,8 x 12,7 cm (liggande)
  • Trycks i full färg med CMYK
  • Tryck på alla sidor utan extra kostnad
  • Designområdet på kortets baksida är 7.6 x 10.2 cm (stående) eller 10.2 x 7.6 cm (liggande)
  • Vita standardkuvert ingår

Papperstyp: Matt

Vårt Signature Matte-papper är en kundfavorit – slätt vid beröring med en mjuk äggskalstruktur som lyfter vilken design som helst. Dess robusta 18 pt-vikt och naturliga känsla gör det till det perfekta valet för tidlösa, sofistikerade evenemang.

  • Exklusivt tillverkat för Zazzle

Om denna design

Fredkärlekbacon Hälsningskort

Fredkärlekbacon Hälsningskort

Bacon är ett kurerat kött som är förberett från en gris. Den kureras först genom att använda stort antal av salt, endera i en brine eller i ett torrt emballage; resultatet är ny bacon (också som är bekant som grön bacon). Ny bacon kan därefter vidare torkas för veckor eller månader i kall luft, kokt eller rökas. Ny och torkad bacon måste lagas mat, innan du äter. Kokt bacon är klar att äta, som är någon rökt bacon, men kan lagas mat vidare, innan den äter. Bacon är förberedd från flera olika snitt av kött. Den göras vanligt från sida, och tillbaka snitt av gris [den behövda stämningen], undantar i Förenta staterna, var den är nästan alltid förberedd från grisbuken (som ses typisk till som "streaky", "fetknopp" eller "amerikanstil" förutom USEN och Kanada). Sidosnittet har mer kött och mindre tjock än buken. Bacon kan vara förberedd från endera av två distinkt tillbaka snitt: fatback, som är nästan ren tjock, och grisfransyskan, som är mycket, lutar. denkurerade grisfransyskan är bekant som tillbaka bacon. Bacon kan ätas rökte, kokade, stekt, bakat, eller grillat eller använt som en minderårigingrediens för att smaksätta disk. Bacon används också för barding och att späcka av stekar, speciellt leken, e.g. venison, pheasant. Ord härledas från den tyska bachoen för den gammala kicken, den menande "bakdelen", "skinkan" eller "sidan av bacon", och cognate med den gammala franska baconen. [1] I kontinentala Europa är denna del av grisen vanligt inte rökt lik bacon är i Förenta staterna; den används i första hand i kuber (lardons) som en matlagningingrediens som värderas båda som en källa av tjock och för dess anstrykning. I italien kallas lagas mat skivas detta pancettaen och vanligt i lilla kuber eller tjänat som uncooked och tunt som del av en antipasto. Kött från andra djur, liksom nötkött, lamb, blir rädd, geten eller kalkonen, kan också klippas, kurerat eller annars förberett för att likna bacon och kan även ses till som "bacon". [2] Sådan använda är vanligt i områden med viktiga judiska och Muslimbefolkningar. [3] Usdaen definierar bacon som "den kurerade buken av ett swinekadaver"; andra snitt och kännetecken måste vara separat kvalificerade (e.g., "rökt grisfransyskabacon"). För säkerhet måste bacon behandlas för att förhindra trichinosis, [4] som orsakas av trichinellaen, en parasitic roundworm som kan förstöras, genom att värma, att frysa, uttorkning eller att röka. [5] Bacon är distingerad från salt gris och skinka vid skillnader i brinen (eller torrt emballage). Baconbrine har tillfogat att kurera ingredienser, notably natriumnitrite, och tillfälligt natriumnitrat eller potassiumnitrat (saltpeter); den natriumascorbaten eller erythorbaten tillfogas för att accelerera avvänjning och stabilisera färg. Smaktillsatser liksom farin eller lönn används för några produkter. Om använda, tillfogas natriumpolyphosphates för att förbättra sliceability, och att förminska att stänka, när baconen är, panorera stekt. I dag inkluderar en brine för skinka, men inte bacon, ett stort belopp av socker. Historically "såg skinka" och "bacon" till olika snitt av kött, som brined eller packades identiskt, ofta tillsammans i den samma trumman. Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Bacon
Automatisk översättning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

Taggar

Kort
bacon fredkärlekskinkagriskureradekött som var meatatarian
Alla produkter
bacon fredkärlekskinkagriskureradekött som var meatatarian

Annan information

Produkt ID: 137411538236105196
Skapad: 2012-03-12 7:07
Betyg: G