Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
165,00 kr
per anteckningsbok
 

Gris-slaktardiagram Anteckningsbok

av
Antal:

Om Anteckningsböcker

Såld av

Stil: Fotoanteckningsbok 16,5 x 22,2 cm (80 sidor, svartvitt)

Organisera din dag med en anpassad anteckningsbok! Den här anteckningsboken är gjord med dina bilder och din text på framsidan och är ett utmärkt sätt att visa upp din personliga stil och hålla reda på alla viktiga anteckningar och möten på en gång.

  • Dimensioner: 16,5 x 22,2 cm
  • Omslaget är tryckt i levande, skarpa färger
  • 80 svarta & vita linjerade sidor
  • College ruled
  • Ligg platt spiralbindning
Denna produkt rekommenderas för åldrarna 8+.
Designtips: För att säkerställa högsta kvalitet på utskriften bör du notera att den här produktens anpassningsbara designområde är 16,5 x 22,2. För bästa resultat, lägg till 0,3 cm avtryck.

Om denna design

Gris-slaktardiagram Anteckningsbok

Gris-slaktardiagram Anteckningsbok

Gris är kulinariskt namn för kött i domesticen gris (Sus scrofa domesticus). Det är den vanligaste konsumtionen i kött i hela världen[1] med bevis för att gris har fött upp 5 000 djur.[2] Gris äts både på nytt och konserveras, och saltningen förlänger hållbarheten för gris produkter. Ham, rökt gris, gammon, bacon och korv är exempel på konserverad gris. Charcuterie är gren för matlagning som är ägnad åt färdiga kött-produkter, många från gris. Gris är det mest populära kött i den Westerna världen och i Centraleuropa. Det är också mycket populärt i Öster och Sydostasien (Mainland, Sydostasien, Filippinerna, Singapore, Öster Timor och Malaysia). Kött är högt prisat i de asiatiska cuisineen, särskilt i China, för tjocken innehåll och struktur.
Automatisk översättning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

Taggar

Anteckningsböcker
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat
Alla produkter
slaktarebaconsteakdiagramgriskocrispychoppingmat

Annan information

Produkt ID: 130481437595843056
Skapad: 2022-02-07 6:31
Betyg: G