Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
501,00 kr
per pack av 100
 

Kupaka från kökskort - SRF Visitkort

av
Antal:
Kvadrat
+80,00 kr
Signatur UV Matt
  • 18 pt tjocklek / 325 g/m²
  • Kritvit, matt yta
-84,00 kr
-84,00 kr
+84,00 kr
+84,00 kr
+84,00 kr
+84,00 kr
+84,00 kr
+84,00 kr
+251,00 kr

Om Visitkort

Såld av

Storlek: Profilkort i storlek Mighty, 8,9 x 5 cm

När det gäller ditt företag ska du inte vänta på möjligheter, utan skapa dem! Gör ett bestående intryck med kvalitetskort som imponerar.

  • Dimensioner: 8,9 x 6,35 cm (porträtt eller landskap)
  • CMYK-utskrift i fullfärg
  • Dubbelsidig utskrift utan extra kostnad
  • 100 % nöjdhetsgaranti

Papperstyp: Signatur UV Matt

Signatur UV Matt är en uppgradering av vårt Standard Matt och har ett tjockare och styvare papper med en skyddande yta som går att skriva på. Det ger den perfekta basen för att skapa långvariga, högkvalitativa mönster med robusta färger och detaljer.

  • 18 pt tjocklek / 325 g/m²
  • Ljus vit, matt yta
  • UV-beläggning ger ett extra lager av skydd

Om denna design

Kupaka från kökskort - SRF Visitkort

Kupaka från kökskort - SRF Visitkort

Vilken söt design som ger dig den avslutande beröringen till dina julgodis. Om du är ett företag gör du bara texten mindre på motsatt sida och ordnar om texten. För egen använda, om du inte bakar 100 gåvor, bara spara resten nästa år! Välj ditt pappra lagrar. Ändra texten. Börja baka... : ) ... eller skapar din lista för det lokala bageriet ... : Njut. Besök ofta via min länk eftersom det hjälper mig, och all befordran uppskattas. God jul! Tack, Sharon Rhea Ford, NBPTS-Art (http://www.zazzle.com/sharonrhea?rf=238102717089006821)
Automatisk översättning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

Taggar

Visitkort
kökchristmasmuffinsarstadcateringgåvorchefnamninkapslingskortbakverk
Alla produkter
kökchristmasmuffinsarstadcateringgåvorchefnamninkapslingskortbakverk

Annan information

Produkt ID: 240326030918889893
Skapad: 2013-11-04 0:39
Betyg: G