Tryck/klicka på bilden för att se fler RealViewsTM
845,00 kr
per canvastryck
 

Sockermolekyl Canvastryck

av
Antal:
25,5 x 20,5 cm
3,175 cm
-100,00 kr
Ingen

Om Canvastavlor

Såld av

Mediatyp: Premium Inramad Canvas

Förvandla dina älskade minnen till ett underbart konstverk med Zazzles premium Giclee-inlindade dukar. Tillverkad av ett arkivpapper i bomull-polyesterblandning utan tillsatser, gör våra omedelbart torra dukar långvariga, blekningsbeständiga tryck. Med pigmentbaserade bläck (snarare än färgämnesbaserade bläck) kommer dina foton och konstverk att skrivas ut med högsta upplösning, vilket bevarar alla deras ursprungliga detaljer och hela färgspektrumet. Lägg till dina familjebilder, semesterbilder, konstverk och andra vackra ögonblick för att skapa fantastiska minnen för ditt hem!

Material:

  • Standard digitaltrycksduk
  • Satin/matt yta
  • Rep-, sprick- och vridningsbeständig
  • Tryck:

  • Avancerad tryckteknologi för skarp fotografisk reproduktion och färgtreue
  • UL-certifierat GREENGUARD GOLD-bläck
  • Blek- och vattenresistent
  • Anti-gulnande
  • Stretchbar:

  • FSC-certifierad från hållbara skogar
  • Knotter, sav och vridningfri
  • Fingerfogad för styrka
  • Konditionstorkad
  • Grunt väggavstånd
  • Valfri inramning:

  • Material: 100% äkta furu
  • Dimensioner: 4,4 cm D x 1 cm B, med en 1 cm lucka mellan duken och ramen
  • 100% konditionstorkad profil
  • Dubbel slipad & ytbehandlad utan toxiner eller avskavning
  • Finns i professionell matt svart, vit och espressobrown finish
  • Observera: det finns endast en ramdjup, så 3,2 cm duk kan sticka ut något över ramen, medan 1,9 cm duken kommer att vara infälld
  • Montering:

  • Redo att hänga - förinstallerat sågklingehängande hårdvara
  • Gummidämpare - förinstallerade dämpare skyddar väggytan och håller trycket rakt på väggen
  • Skötsel:

  • Rengör med en torr trasa vid behov
  • Om denna design

    Sockermolekyl Canvastryck

    Sockermolekyl Canvastryck

    "Sockermolekylen" är den andra i en serie med mousserande målningar som skildrar de byggande blocken av mat och och smakämnen. Den molekyl som avbildas är sackaros eller bord socker, en kombination av glukos och fruktos. Sockerarter framställs av kol, syre och väte. Sackaros är den organiska förening som vanligen kallas bord-socker och som ibland kallas sackaros. Ett vitt, luktfritt, kristallint pulver med söt smak är det mest känt för sin roll i mänsklig näring. Varje år produceras cirka 150 000 000 ton. Raffinerat socker var ursprungligen en lyx, men det blev så småningom tillräckligt billigt och tillräckligt vanligt för att påverka det normala cuisineet. Storbritannien, Förenade Stater och Karibiska öarna har cuisine där användan av socker blev särskilt framträdande. Sackaros är ett stort inslag i konfektyrer och efterrätter. Cooks använda för sötning - dess fruktoskomponent, som har nästan dubbla glukossötheten, gör sackaros särskiljbart söt jämfört med andra kolhydrater mat. Det kan också fungera som konserveringsmedel för livsmedel när det används i tillräckliga koncentrationer. Sackaros är viktigt för strukturen på många mat, inklusive kex och kakor, kakor och paj, kandisamer, glass och sorbeter. Det är en vanlig ingrediens i många bearbetade och så kallade "skräp mat". Socker från bord (sackaros) kommer från växter. Två viktiga sockerbetor dominerar: sockerrör (Saccharum spp.) och sockerbetor (Beta vulgaris), där skörd står för 12-20 procent av växtens torrvikt. I mindre skörd ingår datum handflatan (Phoenix dactylife), sorghum (Sorghum vulgare) och sockerlönn (Acer saccharum). Under räkenskapsåret 2001/2002 uppgick den globala sockerproduktionen till 133,9 miljoner ton. Sackaros erhålls genom extraktion av skörd med hett vatten, som innehåller extrakt av sirap av ge, från vilken fast sackaros kan kristalliseras. Den första sockerproduktionen från sockerrör tog ställe i Indien. Alexander, Underbarens kamrater, rapporterade att han såg "honung producerad utan inblandning av bin" och den förblev exotisk i Europa tills araberna började producera den på Sicilien och i Spanien. Först efter att Crusades började man konkurrera med honung som sötningsmedel i Europa. Spanien började odla sockerrör i Väster Indies 1506 (och på Kuba 1523). Portugisiska odlade för första gången sockerrör i Brasilien 1532 (primär källa: Wikipedia)
    Automatisk översättning

    Kundrecensioner

    Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.Har du köpt den här produkten?

    Taggar

    Canvastavlor
    kemimolekylvetenskaplivsmedelfodiearomsmakrestaurangsötsockermiddag
    Alla produkter
    kemimolekylvetenskaplivsmedelfodiearomsmakrestaurangsötsockermiddag

    Annan information

    Produkt ID: 192146656181723826
    Skapad: 2013-07-31 11:01
    Betyg: G